PANNENKOEKEN MEERGRANEN MET ZALM EN SPINAZIE

Meergranen pannenkoeken met zalm en spinazie

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

Instructies

  • Kook de eieren gedurende enkele minuten hard.
  • Vervolgens met koud water afspoelen, schillen en in partjes snijden.
  • Bak de pannenkoeken af in de pan.
  • Verspreid wat mosterdmayonaise over de pannenkoeken.
  • Verdeel de spinazie en gekookte eieren over de pannenkoeken.
  • Voeg daarnaast twee reepjes gerookte zalm toe.
  • Rol de pannenkoeken dicht en snijd ze in het midden door.

Notities / Tips / Wijnadvies

Snij de pannenkoek na het oprollen in plakjes.
Steek in elk plakje een prikker en serveer de plakjes als borrelhap.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Borrelhapjes / Hapjes / Koude Hapjes / Pannenkoeken / Vis / Zalm