Mihoenschotel met erwten en paprika

AllerHande jubileumnummer 2003 Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 225 g suikerpeultjes diepvries, pak à 450 g
  • 225 g tuinerwten diepvries
  • 1 pak mihoen 250 g
  • 3 eetlepel(s) olie
  • 1 pak tofu naturel (375 g Biologisch
  • 4 eetlepel(s) Japanse sojasaus
  • 1 rode paprika in zeer kleine blokjes

Instructies

  • In pan ruim water en zout aan de kook brengen.
  • Peultjes toevoegen en 5 minuten koken.
  • Laatste 2 minuten bevroren tuinerwten toevoegen en meekoken.
  • Groenten uit pan scheppen en in vergiet laten uitlekken.
  • Vuur uitdraaien en mihoen 4 minuten in kookwater van groenten laten wellen.
  • Mihoen in vergiet afspoelen met koud water en laten uitlekken.
  • In wok olie verhitten en tofu 3 minuten roerbakken.
  • Sojasaus toevoegen en tofu nog 5 minuten verwarmen.
  • Groenten door tofu scheppen.
  • Mihoen in wok doen en geheel voorzichtig omscheppend nog even doorwarmen.
  • Mihoen over vier borden verdelen en bestrooien met rauwe paprikablokjes.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hoofdgerechten / Mie
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch