Mihoenschotel met erwten en paprika
AllerHande jubileumnummer 2003
Snel te maken
Ingrediënten
- 225 g suikerpeultjes diepvries, pak à 450 g
- 225 g tuinerwten diepvries
- 1 pak mihoen 250 g
- 3 eetlepel(s) olie
- 1 pak tofu naturel (375 g Biologisch
- 4 eetlepel(s) Japanse sojasaus
- 1 rode paprika in zeer kleine blokjes
Instructies
- In pan ruim water en zout aan de kook brengen.
- Peultjes toevoegen en 5 minuten koken.
- Laatste 2 minuten bevroren tuinerwten toevoegen en meekoken.
- Groenten uit pan scheppen en in vergiet laten uitlekken.
- Vuur uitdraaien en mihoen 4 minuten in kookwater van groenten laten wellen.
- Mihoen in vergiet afspoelen met koud water en laten uitlekken.
- In wok olie verhitten en tofu 3 minuten roerbakken.
- Sojasaus toevoegen en tofu nog 5 minuten verwarmen.
- Groenten door tofu scheppen.
- Mihoen in wok doen en geheel voorzichtig omscheppend nog even doorwarmen.
- Mihoen over vier borden verdelen en bestrooien met rauwe paprikablokjes.