Milde roerbakschotel
Snel te maken.
Ingrediënten
- 300 g basmatirijst
- 1 kleine bloemkool
- 2 tomaten
- 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 1 schaaltje varkensreepjes naturel, ca. 400 g
- 1 pot kerala roerbaksaus kokos-ananas 250 g
- 8 eetlepel(s) mangochutney
Instructies
- Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Bloemkool schoonmaken, in kleine roosjes verdelen en wassen.
- In bodempje water bloemkool ca. 3 minuten koken.
- Tomaten schoonmaken en in partjes snijden.
- In wok of braadpan olie verhitten.
- Varkensreepjes ca. 3 minuten roerbakken.
- Bloemkool en tomaat toevoegen en ca. 3 minuten meebakken.
- Roerbaksaus erdoor roeren, geheel ca. 5 minuten op zacht vuur verwarmen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met rijst en mangochutney.