Mini Bao Buns van pulled pork!
Wat zijn ze toch lekker, hè! ? En je maakt ze nu eenvoudig zelf, met dit recept van onze Mini Bao Buns van pulled pork! ? Dat wordt genieten! ▾
Aantal porties:
Deel dit recept via E-mail Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ingrediënten:
Voor de Bao Buns
- 10 mini Bao Buns
- 500 gram pulled pork
- 200 gram atjar tjampoer
- 1 bosje bosui (fijngesneden
Voor de Hoisinsaus
- 400 ml ketjap
- 1 tl five-spice kruiden
- 2 tl Hoisinsaus
- 2 teentjes knoflook (uitgeperst)
- 1 tl sambal badjak
- 1 el honing
- 1 tl citroensap
- 1 tl korianderzaad
Bereidingswijze:
Hoisinsaus
- Doe alle ingrediënten in een pannetje en breng langzaam aan de kook.
- Haal van het vuur en laat afkoelen.
- Zeef het mengsel en bewaar het in de koelkast
?????? ??? ??? ????
- Ontdooi de Bao Buns, dek ze af en laat ze even op kamertemperatuur komen.
- Doe de pulled pork in een pannetje en voeg een beetje Hoisinsaus toe.
- Verwarm het geheel goed door.
- Vul de Buns met Atjar Tjampoer, de pulled pork en spuit zigzagsgewijs de Hoisinsaus over het broodje.
- Garneer het af met de fijngesneden bosui.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Deel dit recept via E-mail Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept