Mini Bao Buns van pulled pork!

Mini Bao Buns van pulled pork!

Wat zijn ze toch lekker, hè! ? En je maakt ze nu eenvoudig zelf, met dit recept van onze Mini Bao Buns van pulled pork! ? Dat wordt genieten! ▾
Porties: 10
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Voor de Bao Buns

  • 10 mini Bao Buns
  • 500 gram pulled pork
  • 200 gram atjar tjampoer
  • 1 bosje bosui (fijngesneden

Voor de Hoisinsaus

  • 400 ml ketjap
  • 1 tl five-spice kruiden
  • 2 tl Hoisinsaus
  • 2 teentjes knoflook uitgeperst
  • 1 tl sambal badjak
  • 1 el honing
  • 1 tl citroensap
  • 1 tl korianderzaad

Instructies

Hoisinsaus

  • Doe alle ingrediënten in een pannetje en breng langzaam aan de kook.
  • Haal van het vuur en laat afkoelen.
  • Zeef het mengsel en bewaar het in de koelkast

?????? ??? ??? ????

  • Ontdooi de Bao Buns, dek ze af en laat ze even op kamertemperatuur komen.
  • Doe de pulled pork in een pannetje en voeg een beetje Hoisinsaus toe.
  • Verwarm het geheel goed door.
  • Vul de Buns met Atjar Tjampoer, de pulled pork en spuit zigzagsgewijs de Hoisinsaus over het broodje.
  • Garneer het af met de fijngesneden bosui.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Tapas / Warme hapjes
Land van herkomst Nederland