Nachodip

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 zeer fijn gesnipperde rode ui
  • 2 fijngehakte rijpe tomaten
  • 2 uitgeperste teentjes knoflook
  • 1 blikje tomatenpuree 68 gr
  • 1 theelepel chilisaus of eventueel tabasco
  • 1 pakje Bugles Nacho Cheese of Picantaco

Instructies

  • Verhit de olie in een koekepan en voeg de ui toe. 
  • Fruit de ui goudbruin en voeg dan de stukjes tomaat, de knoflook, de tomatenpuree en de chilisaus toe en laat dit al roerend 5 minuten zachtjes pruttelen.
  • Maak de saus af met een scheutje tabasco.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer de dip met de Bugles Nacho Cheese of Picantaco. Een koud glas bier of een koele witte wijn smaakt hier uitstekend bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Saus