Ossobucco met champignons

Ossobucco met champignons

Porties: 2 personen
Voorbereidingstijd 30 minuten
Bereidingstijd: 1 uur 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • Pel en snipper de sjalotten.
  • Maak de champignons schoon, snijd een stukje van de steel en snijd in plakjes.
  • Snijd de knoflook fijn.
  • Verhit op midden-hoog vuur 2 eetlepels olijfolie en braad de kalfsschenkel met de kruiden en wat peper en zout aan.
  • Haal ze uit de pan en bewaar.
  • Fruit de sjalotten aan en voeg de champignons en de knoflook toe.
  • Voeg eventueel nog een lepel olie toe.
  • Doe de schenkels weer terug in de pan en giet er de wijn en jus bij.
  • Voeg de tomatenblokjes met wat zout en peper.
  • Zet het vuur lager, doe de deksel op de pan en laat 1.15 tot 1.30 stoven.
  • Verdeel over de borden en garneer met de peterselie.
  • Geef er tagliatelle of een andere pasta bij.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Kalfsvlees / Vlees