Pasta met ratatouille en tofu
Snel te maken.
Equipment
Ingrediënten
- 1 aubergine
- 1 rode paprika
- 2 teentjes knoflook
- 2 pakken paglia e fieno verse pasta à 250 g
- 4 eetlepel(s) olijfolie
- 75 g zwarte olijven zonder pit
- 1 blik tomatenblokjes 400 g
- 2 bak tofu roerbak pittig gekruid à 180 g
Instructies
- Aubergine en paprika schoonmaken en in blokjes snijden.
- Knoflook pellen en snipperen.
- Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing.
- In braadpan 2 eetlepels olie verhitten.
- Hierin knoflook en paprika ca. 2 minuten bakken.
- Aubergine toevoegen en nog ca. 2 minuten bakken.
- Olijven halveren.
- Tomaatblokjes en olijven toevoegen en saus ca. 5 minuten verwarmen.
- Intussen rest van olie verhitten in koekenpan en tofu in ca. 4 minuten gaar en bruin bakken.
- Tofu door saus scheppen, op smaak brengen met zout en peper.
- Pasta serveren met saus.