Pasta met spinazie en magor

Pasta met spinazie en magor

Allerhande 2002
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 gram macaroni grande
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 300 gram spinazie panklare
  • 150 gram magor kaas
  • ½ bekertje crème fraîche a 125 ml

Instructies

  • In pan ruim water met zout aan de kook brengen.
  • Macaroni in ca. 8 minuten beetgaar koken.
  • Intussen in pan olie verhitten.
  • Spinazie in ca. 4 minuten al omscheppend laten slinken.
  • Magor in blokjes snijden.
  • Spinazie uit pan nemen en grof hakken.
  • Magor en crème fraîche in zelfde pan doen en ca. 4 minuten verhitten tot kaas gesmolten is.
  • Spinazie erdoor mengen en nog 1 minuut meewarmen.
  • Op smaak brengen met zout.
  • Macaroni afgieten.
  • Macaroni en spinazie-kaassaus over twee diepe borden verdelen.
  • Royaal peper erboven malen.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kaas / Pasta
Land van herkomst Italië
Jaargetijde: Snel te maken
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch