Pasta met spinazie en magor
Allerhande 2002
Ingrediënten
- 200 gram macaroni grande
- 2 eetlepels olijfolie
- 300 gram spinazie panklare
- 150 gram magor kaas
- ½ bekertje crème fraîche a 125 ml
Instructies
- In pan ruim water met zout aan de kook brengen.
- Macaroni in ca. 8 minuten beetgaar koken.
- Intussen in pan olie verhitten.
- Spinazie in ca. 4 minuten al omscheppend laten slinken.
- Magor in blokjes snijden.
- Spinazie uit pan nemen en grof hakken.
- Magor en crème fraîche in zelfde pan doen en ca. 4 minuten verhitten tot kaas gesmolten is.
- Spinazie erdoor mengen en nog 1 minuut meewarmen.
- Op smaak brengen met zout.
- Macaroni afgieten.
- Macaroni en spinazie-kaassaus over twee diepe borden verdelen.
- Royaal peper erboven malen.