Pittige Kipfilet met Mango en Kokosmelk
Ingrediënten
- 200 g kipfilet in dunne reepjes gesneden
- ½ mango in kleine stukjes gesneden
- 1 eetlepel verse gemberwortel geraspt
- 1 bosuitje in ringetjes gesneden
- 1 eetlepel verse koriander fijngehakt
- 100 ml kokosmelk
- Roerbakolie
- Zout en peper naar smaak
Instructies
- Verhit een scheutje roerbakolie in een pan.
- Bak de kipreepjes in de hete olie tot ze rondom dichtgeschroeid zijn.
- Voeg het mengsel van mango, gember, bosui en koriander toe aan de kip.
- Bak het geheel nog 3-4 minuten, waarbij je regelmatig omschept.
- Voeg een scheutje kokosmelk toe aan de pan en laat het iets inkoken.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Serveer de pittige kipfilet met mango en kokosmelk direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Voedingswaarden
Calories: 250 kcal | koolhydraten: 10 g | Protein: 20 g | Vet: 15 g | Zout: 0.8 mg | Sugar: 6 g