Puttanesca saus

      Reacties uitgeschakeld voor Puttanesca saus

Puttanesca saus

Categorie Saus, Slowcooker
Keuken Italië
Opmerking Vegetarisch
porties 4
Auteur Mimskeuken.nl

Wat gaat er in

  • 1200 gram tomaat uit blik
  • 70 gram tomatenpuree
  • 1 grote ui
  • 4 tenen knoflook geperst
  • 50 gram olijven in stukjes
  • 50 gram kappertjes
  • 46 gram ansjovis blik uitgelekt en gepureerd
  • 2 eetlepels Italiaanse kruiden
  • 1 eetlepel peterselie
  • snufje cayennepeper

****

  • 50 gram olijven gehalveerd
  • basilicum gescheurd
  • Parmezaan

Ook nodig:

Hoe maak ik het klaar

  • Doe alles tot aan **** in de slowcooker, roer goed door en gaar 7-8 uur op laag.
  • Voeg aan het einde van de gaartijd de olijven en basilicum toe.

Tips / Opmerkingen

Heerlijk over pasta met parmezaanse kaas