Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 rol bladerdeeg
- 20 cl melk
- 20 cl kookroom
- 3 st eieren
- 2 st tomaten
- 1 blikje tonijn naturel
- 2 eetlepel(s) mosterd
- zout peper
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Was de tomaten en snijd deze in dunne plakken.
- Laat de tonijn uitlekken.
- Trek de tonijn met twee vorken uit elkaar.
- Meng in een kom de eieren, de kookroom, de mosterd, de melk en wat zout en peper.
- Meng de tonijn met het eiermengsel.
- Verwarm de oven voor op 200°.
- Rol het bladerdeeg uit en bekleed een taartvorm.
- Laat het bakpapier zitten.
- Snijd het overhangende deeg eraf.
- Prik met een vork wat gaatjes in de bodem van het deeg.
- Schenk het tonijn-eiermengsel in de vorm.
- Verdeel de tomatenplakjes over het mengsel.
- Zet de quiche in de oven en laat 45 minuten bakken.