Quorngehakt en zon gedroogde tomaten canneloni

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pak Quorn Fijngehakt
  • 2 eetlepel(s) olie
  • 1 ui in stukjes
  • 2 teentjes knoflook geperst
  • 85 g tomaten gedroogde / in stukjes / in olie
  • 110 g diepvries bladspinazie
  • 100 g roomkaas
  • 10 g basilicum verse
  • zout
  • zwarte peper vers gemalen
  • 12 canneloni Grand Italia
  • 500 ml bechamelsaus Grand Ialia
  • 50 g parmenzaanse kaas verse

Instructies

  • Verhit de olie en fruit de ui aan.
  • Bak tot de ui glazig is en voeg dan de knoflook toe.
  • Voeg de zon gedroogde tomaten toe en de Quorn fijngehakt.
  • Verhit voor 3 minuten.
  • Voeg de spinazie toe zet de deksel op de pan en laat voor 1 minuut sudderen.
  • Roer het mengsel door en laat het even afkoelen.
  • Roer de roomkaas en basilicum erdoor en peper en zout.
  • Vul de cannelloni buisjes en leg ze in een ovenschaal en giet de bechamel saus erover.
  • Dek af met de geraspte parmenzaanse kaas.

Notities / Tips / Wijnadvies

Deze Quorn vulling en saus kan ook gebruikt worden voor de bereiding van lasagne.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vleesvervangers
Land van herkomst Italië
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch