Quorngehakt en zon gedroogde tomaten canneloni
Ingrediënten
- 1 pak Quorn Fijngehakt
- 2 eetlepel(s) olie
- 1 ui in stukjes
- 2 teentjes knoflook geperst
- 85 g tomaten gedroogde / in stukjes / in olie
- 110 g diepvries bladspinazie
- 100 g roomkaas
- 10 g basilicum verse
- zout
- zwarte peper vers gemalen
- 12 canneloni Grand Italia
- 500 ml bechamelsaus Grand Ialia
- 50 g parmenzaanse kaas verse
Instructies
- Verhit de olie en fruit de ui aan.
- Bak tot de ui glazig is en voeg dan de knoflook toe.
- Voeg de zon gedroogde tomaten toe en de Quorn fijngehakt.
- Verhit voor 3 minuten.
- Voeg de spinazie toe zet de deksel op de pan en laat voor 1 minuut sudderen.
- Roer het mengsel door en laat het even afkoelen.
- Roer de roomkaas en basilicum erdoor en peper en zout.
- Vul de cannelloni buisjes en leg ze in een ovenschaal en giet de bechamel saus erover.
- Dek af met de geraspte parmenzaanse kaas.
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze Quorn vulling en saus kan ook gebruikt worden voor de bereiding van lasagne.