Aardappel hamtortilla
Ingrediënten
Instructies
- Pel de uien en snijd ze in ringen.
- Verhit de boter en bak de uien op middelhoog vuur tot ze lichtbruin en zacht zijn.
- Snijd de ham in reepjes.
- Klop de eieren in een grote kom los en voeg de ham, peper en zout toe.
- Schep de aardappelschijfjes en de gefruite uien door het eimengsel en giet het terug in de (nog
- braadpan.
- Laat de omelet op het laagste vuur (eventueel met een plaatje eronder) gaar worden.
- Keer de omelet als de bovenkant net droog is met behulp van een deksel.
- Voeg eventueel wat boter toe en bak de onderkant snel bruin.
- Serveer de omelet op een groot bord en snijd hem in punten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze heerlijke aardappel hamtortilla met tomatenketchup en een frisse groene salade. Perfect voor een smakelijke maaltijd!