Abrikozen met geitenkaas en spek

Porties: 16 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 150 g zachte geitenkaas bettinne blanc
  • 16 gewelde abrikozen
  • 16 plakjes ontbijtspek

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 175 °C.
  • Bakplaat bekleden met bakpapier.
  • Korst van geitenkaas verwijderen en kaas in 16 stukjes snijden.
  • Abrikozen tot midden opensnijden en vullen met stukje geitenkaas.
  • Elke abrikoos omwikkelen met plakje ontbijtspek.
  • Vaststeken met cocktailprikker en op bakplaat leggen.
  • In oven in 5 minuten abrikozen goudbruin en knapperig bakken.

Voedingswaarden

Calories: 80 kcal | koolhydraten: 5 g | Protein: 3 g | Vet: 5 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Borrelhapjes / Fruit / Hapjes / Kaas / Varkensvlees / Vlees
Land van herkomst Fusion