Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 rijpe avocado's
- 3 eetlepels citroensap
- 2 theelepels mosterd
- 2 eetlepels zure room
- een snufje zout
- 250 gr ontdooide reuze garnalen of cocktailgarnalen
- 1 gepeld sjalotje geraspt
- 2 ontvelde tomaten in kleine stukjes
- 1 theelepel tabasco
Instructies
- Snijd de avocado in de lengte tot aan de pit door.
- Draai de helften van elkaar en verwijder de pit.
- Schep het vruchtvlees uit de schillen.
- Bestrijk de binnenkant van de vier avocadoschillen met 1 eetlepel citroensap om verkleuring te voorkomen.
- Gooi de rest van de schillen weg.
- Pureer of prak het vruchtvlees van de avocado's.
- Roer de mosterd, 2 eetlepels citroensap, de zure room en een snufje zout door het vruchtvlees.
- Schep de garnalen, de geraspte sjalot, de stukjes tomaat en tabasco door elkaar.
- Vul de vier avocadoschillen met het garnalenmengsel.
- Schep op elk bord een bergje van de avocadomousse en leg het garnalenbootje ernaast.