Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 hard gekookte eieren
De vulling:
- klein blikje zalm
- dille
- whiskeycocktailsaus
- Garnering
- 4 verse takjes dille
- klein stukje gerookte zalm
Instructies
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Maak de champignons schoon en haal het steeltje er voorzichtig uit.
- Meng de ham, peterselie en de roomkaas door elkaar.
Bereidingswijze
- Vul de champignons met de hammassa.
- Zet de champignons in een ovenschaal.
- Giet een laagje bouillon in de ovenschaal anders worden de champignons erg droog.
- Bestrooi de champignons met de geraspte kaas.
- Zet ze in het midden van de voorverwarmde oven en laat ze plm. 20 minuten bakken tot ze goudbruin zien.
- Garneer de champignons met een blaadje peterselie.