Ananascurry met garnalen
Snel te maken
Ingrediënten
- 300 g basmatirijst
- 2 rode paprika's
- 1 ui
- 3 eetlepel zonnebloemolie
- 5 eetlepel milde Indiase currypasta pot à 250 ml
- 150 ml slagroom
- 2 blikjes ananas stukjes op eigen sap à ca. 225 g
- 3 bakje roze garnalen à 125 g
Instructies
- Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Paprika's wassen, schoonmaken en in reepjes snijden.
- Ui pellen en snipperen.
- In braadpan olie verhitten.
- Ui en paprika ca. 3 minuten fruiten.
- Currypasta toevoegen en ca. 2 minuten meebakken.
- Slagroom en ananas met sap toevoegen en ca. 10 minuten laten sudderen.
- Laatste 5 minuten garnalen toevoegen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met rijst.
Lekker met kropsla
Lekker met kropsla