Antipasti met Parmaham en Meloen

Porties: 1 persoon
Bereidingstijd: 9 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • Serveerbord

Ingrediënten

  • Parmaham plakjes
  • Soepstengels met sesam
  • Galiameloen of cantaloupemeloen

Instructies

  • Draai de Parmaham in reepjes gesneden om de uiteinden van de soepstengels.
  • Wikkel partjes meloen in halve plakjes Parmaham.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:

Een droge witte wijn, zoals een Pinot Grigio, vormt een goede combinatie met de zoute smaak van de Parmaham en de zoete, sappige meloen.

Voedingswaarden

Calories: 190 kcal | koolhydraten: 11 g | Protein: 14 g | Vet: 10 g | Zout: 4 mg | Sugar: 8 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hapjes / Koude Hapjes / Tapas / Varkensvlees / Voorgerechten
Land van herkomst Italië
Geschikt voor Dieët: Glutenvrij / Tarwevrij