Het ronde vel kant-en-klaar bladerdeeg verdelen in 2 en vervolgens elke helft verdelen in 6 spiesjes
De punten van de spiesjes doreren.
Een ansjovisfilet op de brede uiteindes plaatsen.
Oprollen en met het puntje naar beneden op de bakplaat leggen.
De bovenkant nog een beetje doreren.
Overstrooien met maanzaad/herbes de provence of amandelen.
Het vierkante vel bladerdeeg nemen.
Hervekaas in stukken snijden, scheutje room aan toevoegen zodat je de kaas gemakkelijker kunt uitsnijden en mixen
De gemixte kaas over het vel uitstrijken, opensmeren, een kant van het vel openlaten dat je kunt doreren zodat je het nog kunt toekleven, peper en kruid erover uitstrooien, bv basilicum, peterselie, dragon of oregano.
Vel oprollen, mooi toerollen, in schijfjes snijden en die schijfjes op de bakplaat leggen, doreren en overstrooien met iets droogs als maanzaad, tijm, rozemarijn
Beide bakplaten in voorverwarmde oven van 180°, 15 min bakken.