Aspergelasagna

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kg witte asperges schoongemaakt en 10 min gekookt
  • 200 gr gerookte zalm
  • 200 gram spinazie
  • 2 eieren
  • Bechamelsaus kant en klaar
  • 100 gr Geraspte pardano
  • Voorgekookte lasagna

Instructies

  • Kook de asperges
  • Pak een staafmixer en pureer de spinazie met ei en pardano
  • Doe dit bij de bechamelsaus, opwarmen en even koken
  • Neem een grote ovenschaal en begin met een laagje bechamelsaus
  • Leg er wat lasagna op een paar asperges met zalm
  • Laagje bechamelsaus
  • Weer lasagna met de laatste asperges en zalm
  • Laagje bechamelsaus
  • Bovenste laag met grove pardano vlokken
  • Oven voorverwarmen op 180 graden
  • Lasagna erin en 20 min laten garen
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Pasta / Vis / Zalm