Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 eieren M
- 500 g witte asperges
- 5 eetlepel(s) olijfolie extra vierge met truffelaroma fles à 250 ml
- 2 eetlepel(s) witte wijnazijn
- 150 g graskaas of Goudse jonge kaas
- 1 zak gemengde sla extra 200 g
- 1 stokbrood
- 50 g kruidenboter
Instructies
- Eieren in ca. 8 minuten hard koken.
- In asperge pan of hoge pan water koken.
- Houtachtige uiteinden van asperges snijden.
- Asperges dun schillen, vanaf vlak onder de kop.
- Asperges in ca. 15 minuten gaar koken.
- Van olie, azijn, zout en peper dressing roeren.
- Kaas in blokjes snijden.
- Eieren pellen en in plakjes snijden.
- In grote schaal sla leggen.
- Asperges, ei, kaas en dressing erover verdelen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met stokbrood en kruidenboter.