Bagels met Romige Mierikswortelroomkaas en Gerookte Zalm
Ingrediënten
- 100 g verse roomkaas op kamertemperatuur
- 3 theelepels geraspte mierikswortel
- 100 g gerookte zalmfilet
- 4 bagels
- 20 g daikonkers
Instructies
- Maak de roomkaas los met een vork en meng de geraspte mierikswortel erdoor.
- Snijd de gerookte zalmfilet in kleinere reepjes.
- Snijd de bagels doormidden en besmeer de onderste helft met de mierikswortelroomkaas.
- Leg de reepjes gerookte zalm erop en verdeel de daikonkers over de zalm.
- Plaats de bovenste helften van de bagels erop.
- Serveer de bagels direct en geniet ervan!
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze bagels met romige mierikswortelroomkaas en gerookte zalm passen perfect bij een droge witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een Chardonnay.Voedingswaarden
Calories: 340 kcal | koolhydraten: 34 g | Protein: 14 g | Vet: 16 g | Zout: 1.2 mg | Sugar: 1 g