Bagels met Romige Mierikswortelroomkaas en Gerookte Zalm

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 100 g verse roomkaas op kamertemperatuur
  • 3 theelepels geraspte mierikswortel
  • 100 g gerookte zalmfilet
  • 4 bagels
  • 20 g daikonkers

Instructies

  • Maak de roomkaas los met een vork en meng de geraspte mierikswortel erdoor.
  • Snijd de gerookte zalmfilet in kleinere reepjes.
  • Snijd de bagels doormidden en besmeer de onderste helft met de mierikswortelroomkaas.
  • Leg de reepjes gerookte zalm erop en verdeel de daikonkers over de zalm.
  • Plaats de bovenste helften van de bagels erop.
  • Serveer de bagels direct en geniet ervan!

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:

Deze bagels met romige mierikswortelroomkaas en gerookte zalm passen perfect bij een droge witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een Chardonnay.

Voedingswaarden

Calories: 340 kcal | koolhydraten: 34 g | Protein: 14 g | Vet: 16 g | Zout: 1.2 mg | Sugar: 1 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Vis / Zalm
Land van herkomst Internationaal
Geschikt voor Dieët: Glutenvrij