Bagna Cauda

knoflookdip
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • keukenpapier

Ingrediënten

  • 1 blikje ansjovis in olie 46 g
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ½ dl olijfolie

Instructies

  • Ansjovisfilets laten uitlekken op keukenpapier en in kleine stukjes snijden.
  • Knoflook pellen en uitpersen.
  • In steelpan olie op zacht vuur verwarmen.
  • Knoflook en ansjovis 5 minuten meewarmen.
  • Saus in voorverwarmde kom schenken.
  • Serveren met crudités (roosjes en reepjes rauwe groenten).

Notities / Tips / Wijnadvies

Deze bagna cauda met crudités is ook heel geschikt als voorgerecht. Serveer als crudités bijvoorbeeld bleekselderij, venkel, paprika, wortel, broccoli, radijsjes en koolrabi.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Saus / Vis
Land van herkomst Frankrijk