Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 blok Boemboe Ajam Paniki
- 400 gram kipfilet in kleine stukjes
- 1 pak Thaise wokgroente ongeveer 400 gram
- 1,5 liter bouillon kip of groente
- 1 pakje glasmihoen of 75 gram bami
Instructies
Voorbereiding:
- Snijd de kipfilet in kleine stukjes.
Soep Basis:
- Doe de boemboe ajam paniki, kipfilet stukjes, Thaise wokgroente en bouillon in een ruime pan.
- Breng het geheel aan de kook op middelhoog vuur.
Koken:
- Laat de soep een paar minuten doorkoken totdat de kipfilet gaar is en de smaken goed zijn gemengd.
Mihoen/Bami Toevoegen:
- Voeg de glasmihoen of bami toe aan de pan.
- Kook verder volgens de instructies op de verpakking van de mihoen/bami tot deze gaar is.
Serveren:
- Schep de soep in kommen en serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Serveer met een lichte witte wijn zoals een Riesling of een Sauvignon Blanc.Voedingswaarden
Calories: 350 kcal | koolhydraten: 40 g | Protein: 25 g | Vet: 10 g | Zout: 2 mg | Sugar: 5 g