Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- Barbecue of oven
- Snijplank en mes
Ingrediënten
- 200 g malse bieflapjes
- 1 zakje Conimex Woksaus Beef Teriyaki 80 ml
- 200 g paksoi
- 100 g tomaten
- Conimex Wok Olie
- 1 zakje Conimex Yellow Long Grain Wok Rijst
- 2 eetlepels fijngeknipte bieslook
Instructies
Voorbereiden:
- Steek de barbecue aan of verwarm de oven voor op 220°C.
Vlees bereiden:
- Snijd het vlees in dunne plakjes en bestrijk ze licht aan beide kanten met wat woksaus.
- Laat de plakjes vlees op een rooster op de barbecue of in de oven aan beide kanten in ca.
- 5 minuten gaar worden.
Groenten snijden:
- Snijd de paksoi in reepjes en de tomaten in partjes.
Groenten wokken:
- Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en bak hierin de paksoi en de tomaat 2 minuten.
- Rijst toevoegen: Voeg de gele rijst en de rest van de woksaus toe en warm goed door.
Serveren:
- Verdeel de gewokte rijst over grote kommen of borden, leg de plakjes barbecuebeef erbij en bestrooi met de bieslook.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir of een fruitige Rosé past goed bij dit gerecht.Voedingswaarden
Calories: 450 kcal | koolhydraten: 60 g | Protein: 20 g | Vet: 15 g | Zout: 2 mg | Sugar: 8 g