BBQ-Karbonades met Komkommersalade en Focaccia

BBQ-Karbonades met Komkommersalade en Focaccia

Porties: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 2 eetlepels fijngeknipte bieslook
  • 1 focaccia afbakbrood
  • 4 schouderkarbonades
  • 1 komkommer gewassen
  • 1 eetlepel traditionele olijfolie
  • 4 eetlepels Silvo BBQ vleeskruiden
  • 6 eetlepels sladressing naturel

Instructies

  • Schaaf de komkommer in plakjes en meng deze met de sladressing en de fijngeknipte bieslook.
  • Wrijf de schouderkarbonades in met de olijfolie en bestrooi ze met de BBQ vleeskruiden.
  • Bak de focaccia volgens de aanwijzingen op de verpakking af.
  • Verpak de karbonades in aluminiumfolie.
  • Leg de pakketjes vlees ongeveer 7 minuten op het rooster boven een gloeiende barbecue, keer de pakketjes halverwege de bereidingstijd om.
  • Neem het vlees uit de folie en laat het nog even lichtbruin kleuren op het rooster van de barbecue.
  • Serveer de karbonades met de komkommersalade en de focaccia.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:

Een robuuste rode wijn zoals een Shiraz of een Malbec past goed bij dit gerecht.

Voedingswaarden

Calories: 550 kcal | koolhydraten: 45 g | Protein: 35 g | Vet: 25 g | Zout: 2 mg | Sugar: 4 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Barbecue / Hoofdgerechten / Varkensvlees
Land van herkomst Internationaal
Geschikt voor Dieët: Glutenvrij / Lactosevrij