Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- Schaaf
Ingrediënten
- 2 eetlepels fijngeknipte bieslook
- 1 focaccia afbakbrood
- 4 schouderkarbonades
- 1 komkommer gewassen
- 1 eetlepel traditionele olijfolie
- 4 eetlepels Silvo BBQ vleeskruiden
- 6 eetlepels sladressing naturel
Instructies
- Schaaf de komkommer in plakjes en meng deze met de sladressing en de fijngeknipte bieslook.
- Wrijf de schouderkarbonades in met de olijfolie en bestrooi ze met de BBQ vleeskruiden.
- Bak de focaccia volgens de aanwijzingen op de verpakking af.
- Verpak de karbonades in aluminiumfolie.
- Leg de pakketjes vlees ongeveer 7 minuten op het rooster boven een gloeiende barbecue, keer de pakketjes halverwege de bereidingstijd om.
- Neem het vlees uit de folie en laat het nog even lichtbruin kleuren op het rooster van de barbecue.
- Serveer de karbonades met de komkommersalade en de focaccia.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een robuuste rode wijn zoals een Shiraz of een Malbec past goed bij dit gerecht.Voedingswaarden
Calories: 550 kcal | koolhydraten: 45 g | Protein: 35 g | Vet: 25 g | Zout: 2 g | Sugar: 4 g