Biefstuk met Champignons en Whiskysaus

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 g biefstuk in reepjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 400 g champignons in dunne plakjes
  • 50 ml whisky
  • 100 ml slagroom
  • 1 eetlepel grove mosterd

Instructies

  • Verhit de olijfolie in een pan en bak de reepjes biefstuk snel aan. Haal ze uit de pan.
  • Voeg de champignons toe aan de pan en bak ze bruin.
  • Blus de champignons af met de whisky en laat het geheel even doorkoken.
  • Roer de slagroom en mosterd door de saus en laat het mengsel al roerend nog even doorkoken totdat de saus iets begint te binden.
  • Voeg de gebakken biefstukreepjes toe aan de saus en laat het geheel nog een halve minuut
  • doorwarmen.
  • Serveer deze biefstuk met champignons en whiskysaus voor een smaakvol hoofdgerecht uit Ierland!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerecht / Rundvlees
Land van herkomst Ierland