Biefstukjes met champignons en rode wijn
Allerhande 2002
Equipment
- Keukenspullen
Ingrediënten
- 1 pak aardappelpuree 550 g
- 1 pak kogelbiefstuk Toscane met pestoboter 2 stuks
- 2 schaaltjes champignon-uimix ` 120 g
- ½ dl rode wijn
- 100 g zwarte olijven zonder pit
Instructies
- Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen.
- Intussen in wok 1 bakje pestoboter verwarmen en champignon-uimix al omscheppend in ca. 3 minuten bruinbakken.
- Wijn toevoegen en het mengsel warm houden.
- In koekenpan andere bakje pestoboter verhitten.
- Op hoog vuur biefstukjes in ca. 4 minuten bruin en van binnen rosé bakken, halverwege keren.
- Olijven fijnhakken en door puree mengen.
- Puree op borden scheppen.
- Biefstukjes en champignonmengsel erop leggen.
Voedingswaarden
Calories: 555 kcal | koolhydraten: 37 g | Protein: 33 g | Vet: 29 g