Biefstukjes met champignons en rode wijn

Allerhande 2002
Porties: 2 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • Keukenspullen

Ingrediënten

  • 1 pak aardappelpuree 550 g
  • 1 pak kogelbiefstuk Toscane met pestoboter 2 stuks
  • 2 schaaltjes champignon-uimix ` 120 g
  • ½ dl rode wijn
  • 100 g zwarte olijven zonder pit

Instructies

  • Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen.
  • Intussen in wok 1 bakje pestoboter verwarmen en champignon-uimix al omscheppend in ca. 3 minuten bruinbakken.
  • Wijn toevoegen en het mengsel warm houden.
  • In koekenpan andere bakje pestoboter verhitten.
  • Op hoog vuur biefstukjes in ca. 4 minuten bruin en van binnen rosé bakken, halverwege keren.
  • Olijven fijnhakken en door puree mengen.
  • Puree op borden scheppen.
  • Biefstukjes en champignonmengsel erop leggen.

Voedingswaarden

Calories: 555 kcal | koolhydraten: 37 g | Protein: 33 g | Vet: 29 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerecht / Rundvlees
Land van herkomst Frankrijk
Extra aanwijzing Snel te maken