Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 theelepels chocoladepoeder
- 20 ml melk
- 1 BARISTA Scuro koffiecapsule
Instructies
- Bereid warme chocolade door de helft van een cappuccinokopje te vullen met warme melk en 2 theelepels chocoladepoeder.
- Voeg 40 ml BARISTA Scuro koffie toe aan het kopje met warme chocolade.
- Decoreer de cappuccino door een toefje slagroom toe te voegen aan het midden van het kopje.
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze mokka barista drank heeft een intense chocoladesmaak met een vleugje koffie en romigheid van de slagroom. Als je een extra dimensie wilt toevoegen, probeer dan een zoete rode wijn zoals een Ruby Port. De fruitige tonen van de port vullen de chocolade perfect aan.
Voedingswaarden
Calories: 50 kcal | koolhydraten: 7 g | Protein: 2 g | Vet: 2 g | Zout: 0.1 mg | Sugar: 6 g