Boterhammen met Tonijn

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 bruine boterhammen
  • 1 blikje tonijn op waterbasis
  • 1 zakje ijsbergsla
  • 2 eetlepels yogonaise
  • 2 tomaten
  • Aromat
  • Zout
  • Peper

Instructies

  • Rooster de boterhammen.
  • Snipper de uitgelekte tonijn in kleine stukjes en meng met yogonaise, aromat, zout en peper.
  • Snijd de tomaten in kleine stukjes en voeg ze toe aan de tonijn.
  • Was de ijsbergsla.
  • Beleg de geroosterde boterhammen met een flinke hand ijsbergsla.
  • Smeer een lekker laagje van het tonijnmengsel over de sla.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:
Combineer deze boterhammen met tonijn met een frisse salade of serveer met partjes citroen voor een extra smaakdimensie. Geniet van een gezonde en smakelijke lunch!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brunch / Lunch