Broodje rauwe ham en rookkaas

Allerhande 2002
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • zout
  • versgemalen peper
  • 1 kropje little gem sla
  • ½ bosje radijsjes
  • 2 Tasty Tom tomaten
  • 4 Italiaanse bollen
  • 4 eetlepels olijfmayonaise
  • 4 plakken rauwe ham ronde plakken
  • 4 plakken rookkaas

Instructies

  • Eieren in ca. 7 minuten hard koken en onder koud stromend water laten schrikken.
  • Afgekoelde eieren pellen, (met eisnijdertje) in plakken snijden en bestrooien met zout en peper.
  • Intussen blad van kropje little gem loshalen.
  • Radijs schoonmaken en in plakjes snijden.
  • Tomaten in dunne plakken snijden.
  • Kapjes van Italiaanse bollen afsnijden, broodkruim met vingers uit bol plukken.
  • Elke uitgeholde broodbol met bolle kant van lepel insmeren met eetlepel olijfmayonaise.
  • Bollen achtereenvolgens vullen met laagje sla, ham, kaas, tomaat, ei en radijs. Vulling stevig aandrukken, kapje weer op broodje zetten.
  • Bollen strak inpakken in folie en (gekoeld) meenemen voor onderweg.

Voedingswaarden

Calories: 485 kcal | koolhydraten: 42 g | Protein: 19 g | Vet: 25 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Brunch / Lunch / Varkensvlees
Extra aanwijzing Snel te maken