Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- half groot afbak stokbrood
- 3 tomaten zaad verwijderd en in stukjes gesneden
- 1 ui fijngesneden
- 1 grote teen knoflook geperst
- 1 eetlepel(s) Italiaanse kruiden
- peper & zout
- 1 eetlepel(s) olijfolie
- handje geraspte mozzarella
Instructies
- Bak het stokbrood voor circa 5 minuten op 180 graden en laat deze afkoelen.
- Meng de tomaat samen met de ui, knoflook, Italiaanse kruiden en olijfolie in een kom en breng op smaak met peper en zout.
- Snijd het stokbrood diagonaal in zodat je wat grotere sneden krijgt.
- Verdeel het mengsel gelijkmatig over de sneden stokbrood en verdeel daar overheen de mozzarella
- Bak de bruschetta voor circa 6 minuten op 180 graden in een voorverwarmde Airfryer