Caesar salad van Astrid Veltman v2

Porties: 4 personen
Total time 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • versgemalen peper
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel Worcestershiresaus
  • 3 eetlepel(s) rode wijnazijn
  • 1 ei zeer zacht gekookt 1 minuut
  • ¾ theelepel mosterd
  • 1 middelgrote krop Romeinse sla in stukjes van ± 5 cm gescheurd
  • ½ kop croûtons
  • ½ citroen
  • Parmezaanse kaas

Instructies

  • Mix de peper, geperste knoflook, Worcestershiresaus, azijn, het ei en de mosterd in een kom.
  • Droog de sla in een slacentrifuge of in een schone theedoek,doe hem in grote slakom en strooi de croûtons erover.
  • Knijp citroensap over de groente en meng alles losjes.
  • Voeg de eidressing toe, meng alles goed en bestrooi met Parmezaanse kaas.
  • Dien deze salade onmiddellijk op.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Salade
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch