Caesar salad van Astrid Veltman v2
Ingrediënten
- versgemalen peper
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel Worcestershiresaus
- 3 eetlepel(s) rode wijnazijn
- 1 ei zeer zacht gekookt 1 minuut
- ¾ theelepel mosterd
- 1 middelgrote krop Romeinse sla in stukjes van ± 5 cm gescheurd
- ½ kop croûtons
- ½ citroen
- Parmezaanse kaas
Instructies
- Mix de peper, geperste knoflook, Worcestershiresaus, azijn, het ei en de mosterd in een kom.
- Droog de sla in een slacentrifuge of in een schone theedoek,doe hem in grote slakom en strooi de croûtons erover.
- Knijp citroensap over de groente en meng alles losjes.
- Voeg de eidressing toe, meng alles goed en bestrooi met Parmezaanse kaas.
- Dien deze salade onmiddellijk op.