Cappuccinosoepje naar keuze
Allerhande 2002
Equipment
Ingrediënten
- 400 ml tomatensoep
- 200 ml volle melk
- 1 mespunt grofgemalen zwarte peper
Instructies
- Met opgeklopte melk en een beetje peper serveer je de soep eens verrassend anders.
- Verwarm de soep in een pan.
- Verwarm in een andere pan de melk en klop met een garde schuimig.
- Schenk de soep in grote koffiekoppen en schenk de schuimige melk erop.
- Strooi peper over de schuimkoppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
variatietip:
Smakelijke combinaties met verse soep: tomatensoep met krokante spekjes, kreeftensoep met rivierkreeftjes, spinazie-gorgonzolasoep met hamreepjes, mosterdsoep met fijngesneden surimiflakes of pompoensoep met garnalen.
Smakelijke combinaties met verse soep: tomatensoep met krokante spekjes, kreeftensoep met rivierkreeftjes, spinazie-gorgonzolasoep met hamreepjes, mosterdsoep met fijngesneden surimiflakes of pompoensoep met garnalen.
Voedingswaarden
Calories: 190 kcal | koolhydraten: 17 g | Protein: 6 g | Vet: 11 g