Cappuccinosoepje naar keuze

Cappuccinosoepje naar keuze

Allerhande 2002
Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 400 ml tomatensoep
  • 200 ml volle melk
  • 1 mespunt grofgemalen zwarte peper

Instructies

  • Met opgeklopte melk en een beetje peper serveer je de soep eens verrassend anders.
  • Verwarm de soep in een pan.
  • Verwarm in een andere pan de melk en klop met een garde schuimig.
  • Schenk de soep in grote koffiekoppen en schenk de schuimige melk erop.
  • Strooi peper over de schuimkoppen.

Notities / Tips / Wijnadvies

variatietip:
Smakelijke combinaties met verse soep: tomatensoep met krokante spekjes, kreeftensoep met rivierkreeftjes, spinazie-gorgonzolasoep met hamreepjes, mosterdsoep met fijngesneden surimiflakes of pompoensoep met garnalen.
 

Voedingswaarden

Calories: 190 kcal | koolhydraten: 17 g | Protein: 6 g | Vet: 11 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Soep / Voorgerechten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch