Champignon-Gehaktragout in Bladerdeegbakjes
Ingrediënten
- 4 plakjes bladerdeeg
- 500 g champignons paddenstoelenmix
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 takjes tijm
- 1 pak Alpro® Soya Cuisine
- 250 ml groentebouillon
- 2 pakken Alpro® Soya Gehakt
- Alpro® Soya Bakken & Braden
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180°C en bedek een bakplaat met bakpapier.
- Maak 4 vol-au-ventbakjes met het bladerdeeg en bak ze voor 15 minuten totdat ze goudbruin zijn.
- Snipper de ui en knoflook fijn.
- Fruit ze in een scheutje Alpro® Soya Bakken & Braden.
- Voeg de gesneden champignons en tijm toe.
- Bak het geheel nog 3 minuten door.
- Voeg het Alpro® Soya Gehakt, Alpro® Soya Cuisine en groentebouillon toe en roer tot een mooie gladde saus.
- Breng eventueel op smaak met zout en peper.
- Vul de bladerdeegbakjes met de champignon-gehaktragout.
Voedingswaarden
Calories: 500 kcal | koolhydraten: 40 g | Protein: 20 g | Vet: 25 g | Zout: 3 mg | Sugar: 8 g