Champignon-Gehaktragout in Bladerdeegbakjes

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 500 g champignons paddenstoelenmix
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 takjes tijm
  • 1 pak Alpro® Soya Cuisine
  • 250 ml groentebouillon
  • 2 pakken Alpro® Soya Gehakt
  • Alpro® Soya Bakken & Braden

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C en bedek een bakplaat met bakpapier.
  • Maak 4 vol-au-ventbakjes met het bladerdeeg en bak ze voor 15 minuten totdat ze goudbruin zijn.
  • Snipper de ui en knoflook fijn.
  • Fruit ze in een scheutje Alpro® Soya Bakken & Braden.
  • Voeg de gesneden champignons en tijm toe.
  • Bak het geheel nog 3 minuten door.
  • Voeg het Alpro® Soya Gehakt, Alpro® Soya Cuisine en groentebouillon toe en roer tot een mooie gladde saus.
  • Breng eventueel op smaak met zout en peper.
  • Vul de bladerdeegbakjes met de champignon-gehaktragout.

Voedingswaarden

Calories: 500 kcal | koolhydraten: 40 g | Protein: 20 g | Vet: 25 g | Zout: 3 mg | Sugar: 8 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hapjes / Vleesvervangers / Warme hapjes
Land van herkomst Europa
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch