Champignons met Italiaanse kruiden
Aller Hande 1996
Equipment
- keukenpapier
Ingrediënten
- ½ zakje Italiaansekruidenmix á 30 g,
- 1 bakje champignons 250 g,
- 3 eetlepel(s) olijfolie,
- 1 theelepel citroensap
- 1 eetlepel(s) droge witte wijn
- 1 theelepel kruidenbouillonpoeder
- versgemalen zwarte peper,
- 1 teentje knoflook
Instructies
- In kopje kruidenmix fijnknippen.
- Champignons schoonvegen met keukenpapier.
- Champignons, kruidenmix, olie, citroensap, wijn en bouillonpoeder in pan doen.
- Bestrooien met peper.
- Knoflook pellen en erboven uitpersen.
- Geheel aan de kook brengen en in ca. 5 minuten zachtjes gaar koken.
- In zeef laten afkoelen.
- Champignons over twee bordjes verdelen
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met geroosterd brood.