Champignons met Italiaanse kruiden

Champignons met Italiaanse kruiden

Aller Hande 1996
Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • ½ zakje Italiaansekruidenmix á 30 g,
  • 1 bakje champignons 250 g,
  • 3 eetlepel(s) olijfolie,
  • 1 theelepel citroensap
  • 1 eetlepel(s) droge witte wijn
  • 1 theelepel kruidenbouillonpoeder
  • versgemalen zwarte peper,
  • 1 teentje knoflook

Instructies

  • In kopje kruidenmix fijnknippen.
  • Champignons schoonvegen met keukenpapier.
  • Champignons, kruidenmix, olie, citroensap, wijn en bouillonpoeder in pan doen.
  • Bestrooien met peper.
  • Knoflook pellen en erboven uitpersen.
  • Geheel aan de kook brengen en in ca. 5 minuten zachtjes gaar koken.
  • In zeef laten afkoelen.
  • Champignons over twee bordjes verdelen

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren met geroosterd brood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Voorgerechten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch