Chili sin carne met guacamole
Ingrediënten
Voor de guacamole:
- 2 rijpe avocado’s
- 2 tomaten
- scheut zoete chili saus
- 1 limoen rasp en sap
- ½ rode ui
Instructies
- Snipper de ui en knoflook fijn en snijd de paprika’s en champignons in stukjes.
- Fruit de uien en knoflook in een pan met hete olie voor 5 minuten tot ze glazig zijn.
- Voeg het Alpro®soya fijngehakt,paprika en champignons toe en kook voor 5 minuten verder.
- Voeg de rest van de ingrediënten toe en laat het 5 minuten sudderen.
- Breng op smaak met zout en peper.
Guacamole:
- Snijd de avocado’s en tomaten in ½ cm blokjes.
- Snipper de halve rode ui fijn.
- Meng alle ingrediënten en breng op smaak met zout en peper.
- Verwarm de wraps in de oven of pan.
- Voeg 3 eetlepels chili sin carne toe en wat guacamole en rol hem vervolgens op.