Chili sin carne met guacamole

Porties: 2 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pak Alpro® soya fijngehakt
  • 1 ui
  • 2 teentjes Knoflook
  • ½ gele paprika
  • ½ rode paprika
  • 250 g champignons
  • ½ tl komijn
  • ½ tl chilipoeder of naar smaak
  • 1 blik tomaten gepelde gehakte
  • 1 blik rode kidney bonen
  • zout
  • peper
  • olijfolie
  • wraps

Voor de guacamole:

  • 2 rijpe avocado’s
  • 2 tomaten
  • scheut zoete chili saus
  • 1 limoen rasp en sap
  • ½ rode ui

Instructies

  • Snipper de ui en knoflook fijn en snijd de paprika’s en champignons in stukjes.
  • Fruit de uien en knoflook in een pan met hete olie voor 5 minuten tot ze glazig zijn.
  • Voeg het Alpro®soya fijngehakt,paprika en champignons toe en kook voor 5 minuten verder.
  • Voeg de rest van de ingrediënten toe en laat het 5 minuten sudderen.
  • Breng op smaak met zout en peper.

Guacamole:

  • Snijd de avocado’s en tomaten in ½ cm blokjes.
  • Snipper de halve rode ui fijn.
  • Meng alle ingrediënten en breng op smaak met zout en peper.
  • Verwarm de wraps in de oven of pan.
  • Voeg 3 eetlepels chili sin carne toe en wat guacamole en rol hem vervolgens op.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Land van herkomst Spanje
Geschikt voor Dieët: Veganistisch