Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Snijd de kabeljauwfilets in vlies dunne schijfjes.
Maak de maïzena aan met de rijstwijn (of droge sherry), sojasaus, knoflooksap, djahé en eventueel nog wat koud water.
Laat de visschijfjes hierin minstens een uur marineren.
Snijd de sjalotten in zo dun mogelijke plakjes.
Breng de bouillon aan de kook, voeg sjalotten toe en onder goed roeren de stukjes vis met de aanhangende marinade.
Laat de soep nog 3 min. doorkoken.
Maak ze af met peper, ve-tsin en eventueel nog wat zout.
Magnetron:
Halveer de hoeveelheden.
Marineer de vis zoals hierboven beschreven.
Breng de bouillon in een glazen litermaat afgedekt in 7-8 min. op 100% aan de kook.
Doe er de sjalotjes, vis en de marinade bij en kook de bouillon afgedekt nog 1-3 min. op 100%.
Laat de bouillon even nagaren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Chinese Vissoep