Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Snijd de gerookte palingfilet in dunne reepjes.
Schil de appel en snijd de ze in kleine stukjes.
Knip de bieslook in stukjes van ongeveer 1cm.
Boen de sinaasappel schoon en rasp 1theelepel oranje schilaf.
Pers de sinaasappel uit.
In een kom, roer de geraspte sinaasappelschil, 1 eetlepel sinaasappelsap, sherry en zure room tot een sausje.
Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
In een andere kom,meng de paling, appel,1eetlepel bieslooken 1eetlepe; van de saus.
Verdeel het paling-appelmengsel over vier coupes of schaaltjes en schep de overgebleven zure room saus eroverheen.
Bestrooi met de overgebleven bieslook.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Cocktail van Gerookte Paling en Appel