Coconut Bitter: Exotische Cocktail met Kokos en Campari

Een sfeervolle presentatie van een Coconut Bitter cocktail, geserveerd in een groot cocktailglas. De drank heeft een romige, lichtoranje kleur en een subtiele schuimlaag. De setting is aangekleed met kleurrijke Mexicaanse textielpatronen, verspreide citrusschijfjes en warme sfeerverlichting. 🍹✨🥥

Coconut Bitter: Exotische Cocktail met Kokos en Campari

De Coconut Bitter combineert de exotische smaak van kokos met de bittere tonen van Campari en de frisheid van jus d'orange. Een unieke cocktailervaring!
Porties: 1 glas
Bereidingstijd: 5 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • shaker
  • Strainer (barzeef)
  • cocktailglas
  • Ingrediënten:

Ingrediënten

  • 20 ml Campari
  • 20 ml Wodka
  • 10 ml kokosroom
  • 40 ml jus d'orange
  • IJsblokjes

Instructies

  • Vul de shaker met Campari, wodka, kokosroom, jus d'orange en enkele ijsblokjes.
  • Schud krachtig gedurende 10 seconden.
  • Zeef het mengsel door een barzeef in een groot cocktailglas.
  • Serveer direct en geniet van deze bijzondere combinatie van smaken.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:
Serveer met een subtiele garnering van een schijfje sinaasappel op de rand van het glas voor een extra tropische uitstraling.
Wijnadvies:
Niet van toepassing – deze cocktail staat perfect op zichzelf.
 

Voedingswaarden

Calories: 180 kcal | koolhydraten: 20 g | Vet: 2 g | Sugar: 18 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Alcoholische drank / Cocktails / Koude Dranken
Land van herkomst Internationaal
Jaargetijde: Zomer
Feestdagen etc Barbecue / Borrel / Kerst / Oud & Nieuw / Picknick / Verjaardag