Colombiaanse Visschotel

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 600 g scholfilets
  • 350 g rijst
  • Zout
  • Peper
  • 40 g boter
  • 4 uien
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels bloem

Instructies

  • Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
  • Snijd de uien in ringen en pers het knoflookteentje uit.
  • Breng wat zout en peper aan op de scholfilets en haal ze door de bloem.
  • Verhit de boter in een pan en fruit de uien en knoflook tot ze glazig zijn.
  • Schuif de uien naar de rand van de pan, giet de olie in het midden en verwarm deze.
  • Bak de visfilets tot ze licht goudbruin en gaar zijn.
  • Serveer de visfilets op een bedje van rijst en schik de uien eromheen.
  • Geniet van deze Colombiaanse visschotel!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Vis
Land van herkomst Colombia