Couscoussalade met krokante tofu

Allerhande 2002
Porties: 2 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 100 gr couscous
  • 150 gr courgetterauwkost
  • 4 eetlepels knoflookdressing fles
  • 20 gr roerbaktofu fijngekruid
  • 75 gr veldsla

Instructies

  • In kom couscous en courgetterauwkost door elkaar scheppen.
  • Knoflookdressing en 125 ml kokend water erdoor scheppen.
  • Salade ca. 5 minuten laten staan.
  • In droge wok tofu al omscheppend in 3 à 5 minuten krokant bakken.
  • Veldsla over kommen verdelen.
  • Couscoussalade erop scheppen en tofu erover strooien.

Voedingswaarden

Calories: 410 kcal | koolhydraten: 36 g | Protein: 22 g | Vet: 21 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Salade / Vleesvervangers
Land van herkomst Mediterraan
Extra aanwijzing Snel te maken
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch