Crostini met ansjovisfilet en port salut

Porties: 8 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 8 sneetjes stokbrood
  • 8 Ansjovis filets op olie, uitgelekt
  • 175 g port salut in 8 plakjes
  • 1 chilipeper in dunne ringetjes
  • 8 blaadjes verse basilicum zakje a 15 g

Instructies

  • Grill voorverwarmen op hoogste stand.
  • Sneetjes stokbrood op bakplaat leggen.
  • Op elk sneetje 1 ansjovisfilet en plakje kaas leggen.
  • Ringetjes chilipeper erover verdelen.
  • Bakplaat ca. 10 cm onder hete grill schuiven en kaas in ca. 3 minuten laten smelten.
  • Crostini uit oven garneren met blaadjes basilicum.
  • Warm serveren.

Notities / Tips / Wijnadvies

Andere kaas:

Vervang de port salut door dezelfde hoeveelheid Kernhem of abdijkaas.

Voedingswaarden

Serving: 1 eenpersoonsportie | Calories: 105 kcal | koolhydraten: 5 g | Protein: 7 g | Vet: 6 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hapjes / Kaas / Vis / Warme hapjes
Land van herkomst Italië
Extra aanwijzing Snel te maken