Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Crostini's:
Snijd het witbrood in 48 stukken ter grootte van de zalmstukjes.
Bestrijk deze met olijfolie en bestrooi met gemalen peper.
Leg ze op een bakplaat en bak in een voorverwarmde oven op 190 graden Celsius gedurende 8 minuten.
Laat de crostini's afkoelen.
Paddenstoelenhachis:
Snipper de sjalotten en de knoflook en fruit deze aan in wat boter.
Snijd de champignons in vieren en voeg deze toe aan de sjalotten.
Laat het geheel rustig 5 minuten zachtjes bakken en laat daarna afkoelen.
Hak nu het geheel fijn en maak het aan met wat olijfolie, zout, peper en balsamicoazijn.
Bieslookcrème:
Klop de crème fraiche luchtig.
Snijd de bieslook fijn en spatel deze door de crème.
Breng op smaak met zout en peper.
Zet de crème koud.
Gefrituurde uien:
Snijd de rode uien in dunne ringen.
Roer het tempurabeslag.
Haal de uienringen door het tempurabeslag en frituur ze.
Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Crostini's met gerookte zalm, paddenstoelenhachis en bieslookcrème:
Leg de stukjes zalm op de crostini's.
Dresseer hierop een quenelle (ovale vorm) bieslookcrème.
Schep er een lepel paddenstoelenhachis bovenop.
Plaats gefrituurde uienringen op de crostini's.
Garneer met een plukje ficoide als gewenst.
Geniet van deze smaakvolle voorgerechtcombinatie van crostini, gerookte zalm, paddenstoelen en bieslookcrème!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Crostini met gerookte zalm, paddenstoelenhachis en bieslookcrème