Curry met ei en bloemkool

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kleine bloemkool
  • Zout
  • 3 eieren
  • 1 zakje kerriesaus
  • 2 eetlepels gefrituurde uitjes

Instructies

  • Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en kook ze in licht gezouten water gedurende ongeveer 8 minuten tot ze beetgaar zijn.
  • Kook de eieren gedurende 10 minuten.
  • Pel ze en snijd ze in plakjes.
  • Laat de bloemkool uitlekken.
  • Bereid de kerriesaus volgens de instructies op de verpakking.
  • Meng de kerriesaus met de bloemkool en voeg de plakjes ei toe.
  • Verwarm het gerecht kort.
  • Serveer de curry met een topping van gefrituurde uitjes.
  • Geniet van deze eenvoudige en smakelijke curry met ei en bloemkool.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Curry's / Hoofdgerechten
Land van herkomst Nederland
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch