Djoera Gos

een smaakvol gerecht, wordt bereid door rundvlees droog te stoven.
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 eetlepel olie
  • 1 fijngesneden ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 groene peper
  • 1 eetlepel kerrie massala
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 500 g magere runderlappen
  • 2 dl water
  • Zout
  • Suiker

Instructies

  • Verhit de olie in een pan en fruit de ui en knoflook.
  • Voeg vervolgens de kerrie massala, groene peper en tomatenpuree toe.
  • Voeg het vlees, water, zout en suiker toe en stoof het ongeveer 2 uur tot het vlees gaar is.
  • Laat het vocht inkoken totdat het gerecht wat droger wordt.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer met roti of rijst.
Als je het gerecht met roti serveert, houd de roti dan een beetje vochtig.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Rundvlees
Land van herkomst India