Eenpansschotel uit India

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 grote uien
  • 1 blikje ananas
  • 1 eetlepel rozijnen
  • 200 g champignons
  • 500 g kipfilet
  • Boter
  • Peper
  • Zout
  • 2 eetlepels kerrie

Instructies

  • Pel de uien en snijd ze in ringen.
  • Laat de stukjes ananas uitlekken en vang het vocht op.
  • Week de rozijnen in wat lauw water.
  • Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
  • Snijd het kipfilet in kleine stukjes.
  • Smelt boter in een ruime koekenpan en fruit hierin de uienringen en champignons.
  • Voeg na enige tijd de uitgelekte ananasstukjes en rozijnen toe en laat alles zachtjes fruiten.
  • Bak ondertussen de stukjes kipfilet rondom aan en kruid het vlees rijkelijk met peper, zout en kerrie.
  • Blus de pan met het ananassap en voeg de gefruite ananasstukjes, uien en champignons toe.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met een frisse salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten
Land van herkomst India